Ακολούθησε μας:

Αθλητικές ακαδημίες ΟΠΑΠ

Οι «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ» αποτελούν μια πρωτοποριακή δράση Εταιρικής Υπευθυνότητας για τα ελληνικά δεδομένα και στοχεύει στο να εμφυσήσει στα παιδιά τις αρχές που θα ακολουθούν σε όλη τους τη ζωή, είτε γίνουν αθλητές, είτε παραμείνουν απλοί «φίλοι» του αθλητισμού.

Σήμερα, μέσα από το πρόγραμμα στηρίζουμε 125 ερασιτεχνικές ακαδημίες σε 48 Νομούς της χώρας μας. Είμαστε δίπλα σε 10.400 μικρούς αθλητές, προσφέροντας πλήρη ασφαλιστική κάλυψη στο πλαίσιο όλων των αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Ακαδημίας τους,  καθώς και  αθλητικό εξοπλισμό για τις προπονήσεις τους.

Επιπλέον φροντίζουμε να ενισχύουμε συνεχώς την τεχνική κατάρτιση των 450 προπονητών των Ακαδημιών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα μέσα από την υλοποίηση εκπαιδευτικών σεμιναρίων, ώστε να είναι σε θέση να προσφέρουν την καλύτερη υποστήριξη στα παιδιά, δίνοντας έμφαση στην ψυχή και το συναίσθημα τους.

Στο ίδιο πλαίσιο, βρισκόμαστε στο πλευρό 20.000 γονέων με την επιστημονική ομάδα του προγράμματος και τους προσφέρουμε συμβουλές και καθοδήγηση σε ψυχολογικό, παιδιατρικό αλλά και διατροφικό επίπεδο, τόσο μέσα από την πραγματοποίηση επιστημονικών ομιλιών στις Ακαδημίες όσο και μέσα από τη διαδικτυακή σελίδα του προγράμματος.

Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα στο site www.sportsacademies.opap.gr